MMMmmm

publicerat i Astrid ♥;
fan va kass jag vart på att uppdatera nu! men det hänt lite grejer och jag har inte direkt orkat..
Men idag vart de massa mys med baby<3
Ska skärpa mig! lovar

Fuck..

publicerat i Astrid ♥;
Mys! har suttit fast i en hiss i 3 och en halv timma precis, inte direkt hur jag hade planerat denna morgonen :/

Trevligt!

publicerat i Astrid ♥;
Sitter i ett garage o kollar när älsklingen håller på o mekar med sin moppe!
Även fast jag inte fattar så mkt av vad han gör så är de kul o se på =)

Myspys!

publicerat i Astrid ♥;
Nu drar jag hem en sväng o äter o fixar mig lite, sen blire att gå till älsklingen som är i garaget och sen mys hela kvällen! ÄÄLSKAR att somna vid sidan om honom och sen se honom så sött sova.
Vet inte om jag hinner uppdatera mera idag men annars hörs vi imorrn :*
Pusshej!

6 tips för megavolym!

publicerat i Tips & Trix ♥;
Hetaste håret juts nu är allt annat än diskret. Skippa plattången och satsa på tjocka, stora lockar á la Brigitte Bardot.

1. Klippet
Att klippa etapper betyder inte alltid garanterad volym. Rätt klippt frisyr kan göra hela skillnaden men låt dig inte luras till allt för många och tydliga etapper, det kan tunna ut håret. Be istället din frisör om små, diskreta skikt, säger Sacha Mitic, frisör och en av grundarna till salong- och hårvårdsmärket Sachajuan.

2. Balsam före schampo
Tvätta håret med ett proteinberikat volymschampo följt av ett lätt balsam. Vill du ha en extra volym-boost redan från början använder du allt i omvänd ordning, alltså balsam först och sen schampo. Tunna och fina hårstrån kan kännas för tunga och platta av balsam.

3. Mousse - klassikern som funkar
Ta en klick mousse och jobba in i fuktigt hår. Red ut med en bredtandad kam och spraya ett värmeskydd över längderna. Moussen gör att dina hårstrån sväller och känns större.

4. Lyft rötterna
Vänd huvudet upp och ner och blås med en hårfön någon minut. Vänd tillbaka, dela upp håret och spraya en root lifter i rötterna. Föna försiktigt fram formen du vill ha med hjälp av en borste. Tadaaa, volym-boost på ett kick!

5. Tupera
Snabbaste sättet att få tjockare hår stavas tupering. En kam eller liten borste är bästa vekrtygen, som du använder för att "rugga" fram volymen. Bygg inte bara på höjden utan ge också sidorna lite vidd. Borsta sen försiktigt över, så att tuperingen inte syns.

6. Rulla upp
För glamour-volym behövs lockar, så lägg upp ditt hår på varma spolar. Vill du hellre ha sexigt lösa än perfekta lockar, tvinna hårslingan innan du rullar upp den på spolen.


Kan inte vänta!

publicerat i Astrid ♥;
Vill bara ha mer dermal anchor! jag är kär i den jag har.
Men måste vänta tills denna läker sen blire massa fler! ;D

wohoo!

publicerat i Astrid ♥;
Så som jag har längtat, funderat, vart rädd för de ska göra ont!
-
IT'S DONE!
Guuuu va stolt ja är nu!
Gjorde inte ett dugg ont!

Fixa det perfekta beachsvallet i 5 enkla steg!

publicerat i Tips & Trix ♥;

Du behöver varken sol eller salta bad för att få till de där perfekta strandlockarna. Allt du behöver är smarta produkter och en liten nypa fusk.

Det här behöver du:

Lockframhävande mousse
Klämmor
Hårspray med extra stadga
Saltvattenspray
Hårfön

Gör såhär:

1. Tvätta håret med en lockframhävande produkt. Massera sen in en stylingprodukt som lyfter fram lockarna i håret och ger hårstråna stadga.
2. Kamma upp en mittbena och upp håret i två lika stora delar. Spraya dem med saltvattenspray. Föna håret så att det nästan är helt torrt. Har du gott om tid, eller vill skapa lockarna under natten, hoppar du över fönen helt och hållet.
3. Rulla håret till en spiral, ju hårdare desto tajtare lockar. Snurra sen upp det rullade håret till en boll. Fäst den ovanför örat med hårklämmor. Upprepa sen samma procedur med den andra delen av håret.
4. Föna ”bollarna” till dess att de är helt torra. Låt dem svalna i cirka 10 minuter och släpp sen ut dem. Tada! Fina lockar är ett faktum!
5. Spraya försiktigt lockarna med ytterligare saltvattenspray, så håller de formen bättre. Avsluta med en lätt dusch hårspray för att vara på den säkra sidan!

Som ett stjärnfall!

publicerat i Astrid ♥;
Man lyser som en stjärna, det gör vi alla hela tiden!
Men ibland kan man känna att alla andra skiner så mycket mer än en själv.
Påminnelse till mig själv: Du skiner alltid lika mycket som alla andra!
Hemliget om mig: jag har sjukt dåligt självförtoende...

5 månader

publicerat i Astrid ♥;
Nu har det gått fem månader sen jag blev tillsammans med den underbaraste killen!
Jag är så fruktansvärt lycklig att jag har honom och att jag kan kalla honom min! ❤
Sitter just nu och väntar på att han ska komma hit o mysa lite,
Vi hörs sen!

5 värsta skönhetssynderna

publicerat i Tips & Trix ♥;

Trodde du att du hade full koll på dina skönhetsrutiner? Tänk om! Istället begår du varje dag flera skönhetssynder - utan att blinka. Här är en lista på de 5 vanligaste synderna och hur du bryter de dåliga vanorna.

Synd 1: För mycket återfuktning

Applicerar du din dag- och nattcreme i tjocka lager, i tron om att du inte kan få för mycket aldrig av det goda? Tänk om. Faktum är att för mycket ansiktscreme får ditt ansikte att se blankt och svettigt ut. Dessutom får din makeup svårare att fästa.

Bryt ovanan: Var uppmärksam på hur din hy mår och beter sig. Kanske behöver ditt ansikte inte återfuktas precis överallt. Många människor är till exempel redan så feta i t-zonen att de inte behöver extra fukt i det området. Eller varför inte applicera ansiktscremen när ditt ansikte är fuktigt, då du automatiskt använder mindre av produkten.

Synd 2: Stress med mascaran

Många av oss är extra stressade på morgonen och lägger bara några sekunder på att borsta på mascara. Men att applicera mascara med några snabba rörelser gör att produkten bara lägger sig på ögonfransarnas toppar och gör att de ser klibbiga ut - och inte alls så långa eller tjocka som du vill.

Bryt ovanan: Ta god tid på dig att applicera mascaran på morgonen och se till att produkten fördelar sig jämnt från ögonfransarnas rot till topp. Enklast är att hålla mascaraborsten vertiklalt och borsta borsten fram och tillbaka över fransarna. Avsluta sedan med att svepa ett sista lager med borsten från roten till toppen.

Synd 3: Överdosera balsam

Att dränka ditt hår i balsam kommer inte få dina hårstrån starkare eller friskare. Istället får överdoseringen ditt hår att kännas extra tungt och fett, snarare än lätt och välvårdat.

Bryt ovanan: Se till att du inte applicerar balsam i hårbotten, eftersom din hårbottens naturliga hårolja redan sköter om att återfukta den biten av håret. Balsam ska endast appliceras i nedre halvan av ditt hår, med extra fokus på hårtopparna. Se till att du dessutom sköljer ur balsamet ordentligt, innan du hoppar ur duschen.

Synd 4: Sova med sminket på

När du kommer hem efter en lång dag, med eller utan en blöt utekväll, och kollapsar i soffan känns en ansiktstvätt i badrummet mycket avlägsen. Men faktum är att det gamla sminket kan täppa igen dina porer och orsaka att blemmor och finnar uppstår.

Bryt ovanan: Att snabbt skölja ansiktet med varmt vatten är faktiskt bättre än ingen tvätt alls. Samma sak gäller med några snabba drag med rengöringsservetter. Ha ett paket redo vid sängkanten, så har du inga dåliga ursäkter längre.

Synd 5: Ge din frisör fria händer

Vi har alla varit med om med en exalterad frisör som talar om för oss hur extra snygga vi skulle bli i en tjock lugg eller om vi kapade av våra utsparade länger. Och då är frestelsen stor att du faller till föga och låter frisören göra precis vad han eller hon vill - trots att det faktiskt är du som har bäst koll på i vilken frisyr du känner dig finast.

Bryt ovanan: Be gärna din frisör om hans eller henne åsikt men var inte rädd för att säga emot. Visst, de kanske har flera års erfarenhet men det är ju faktiskt bara du som exakt vet hur ditt hår beter sig. Eller hur? Känner du dig osäker på om du ska hoppa på den där nya frisyren som din frisör tjatar om, fundera hellre i ett par dagar än klipp dig på implus. Det tar lång tid för hår att växa ut.

GLAD TJEJ!

publicerat i Astrid ♥;
Nu är ja fan lycklig!
Mina kanyler och piercingar har kommit idag =D
Nu väntas bara ett paket till som förhoppningsvis kommer imorgon sen då jävlar!
MYCKET GLAAAD!

Världens 7 vanligaste hudfrågor

publicerat i Tips & Trix ♥;

Hur botar du akne, bristningar eller torr och flagig hy? svaren på dina vanligaste hudfrågor.

1. Rakprickar

Fråga: Finns det något sätt att undvika röda prickar efter rakning?

Svar: Raka alltid i duschen eller badet, fuktig hud är lättare att raka. Mjuka upp huden och res håren med hjälp av en kroppsskrubb. Smörj med rakgel, det skyddar huden och hyveln glider bättre. Ett vasst, rent rakblad irriterar huden och hårsäckarna minst. Smörj in med after shave.

2. Fet och torr hy

Fråga: Jag är både glansig i pannan och får ofta finnar men samtidigt är jag torr på kinderna. 

Svar: De flesta märken har produkter för blandhy, men det räcker inte alltid. Är du väldigt torr på kinderna och fet i t-zonen (näsa och panna) hjälper det inte med en creme för blandhy utan du måste använda en för torr hy på kinderna och för fet hy på t-zonen. Punktmarkera finnar med bensoylperoxid och lägg en uppsugande lermask och mattande lotion på oljiga områden.

3.  Pormaskar

Fråga: Hur gör jag för att få bort de envisa svarta pormaskarna? 

Svar: Undvik att irritera huden med en för uttorkande rengöring, satsa istället på en mild rengöring som effektivt tar bort makeup och smuts. Följ upp med exfolierande salicylsyra som du kan hitta i masker, peeling, ansiktsvatten, serum eller lotion. Använd inte för feta cremer på områden med pormaskar, en mattande lotion eller gel passar bättre. Kläm försiktigt och om den inte ”poppar”, lämna det till  ett proffs.

4. Blanda märken?

Fråga: Just nu är jag nöjd med rengöring och ansiktsvatten från ett märke, men är i behov av en ny creme. Måste alla produkter vara från samma märke? 

Svar: Det är en vanlig säljmyt. Viktigast är att innehållet i dina produkter fungerar med varandra, vilket de nästan alltid gör. Det är bara starka exfolierande ingredienser, till exempel retinol och syror, du inte ska använda tillsammans.

5. Hudbristningar

Fråga: Efter puberteten växte det fram ett nät av vita strimmor på lår och rumpa. Vad kan jag göra för att bli av med dem och förhindra att nya uppkommer?


Svar: Tyvärr vet man ganska lite om bristningar. De uppkommer när huden inte hinner töjas ut i samma takt som underliggande vävnad växer. Därför drabbas ofta tonåringar, gravida och överviktiga. Vissa hävdar att nyttig mat, mycket vatten och  regelbunden träning kan göra huden mer elastisk. Det finns inga bevis för att cremer fungerar, men det är viktigt att alltid hålla huden återfuktad. Undvik att få sol på hudbristningarna, eftersom de blir mer framträdande då. Satsa istället på en brun utan sol som kamouflerar. Mer drastiska metoder, i form av laser, finns men tyvärr är resultatet oftast inte bra.

6. Tilltäppande olja

Fråga: Av hudterapeuter har jag alltid fått höra att mineralolja i cremer är irriterande och täpper till porerna. Stämmer det? 


Svar: Det är en myt. Faktum är  att mineralolja är en av kosmetikavärldens mest säkra ingredienser. Den irriterar inte och håller fukt enastående. Visst, till viss del kan mineralolja stänga in huden men det är bara om du använder fel creme för din hudtyp. Naturliga oljor och ingredienser kan också täppa till. Kolla istället alltid efter ”non- comedogenic”, som betyder att porerna inte ska blockeras, när du 
köper en creme.

7. Mörka ringar

Fråga: Jag vaknar ofta med väldigt svullna och påsiga ögon. På kvällarna får jag även mörka ringar under ögonen. Hur gör jag för att bli av med problemet? 

Svar: Bulla upp med kuddar och sov högre upp med huvudet, det hindrar överflödig vätska från att samlas runt ögonen. När du vaknar är det klassiska knepet att lägga två kylda gurkskivor en stund över ögonen. Ha även en ögoncreme i kylen. Mörka ringar beror på den tunna huden under ögonen och täcks bäst med en concealer med highlightereffekt.

2 dagar <3

publicerat i Astrid ♥;
Nu är det bara 2 dagar kvar!
Längtar
Tänker forfarande inte avslöja vad de e men nu får la gissa er fram ;)

Trött, ont, hungrig!

publicerat i Astrid ♥;
Precis vaknat, fortfarande skit trött, somna inte förens vid 4 inatt.
ont i hela kroppen! SUG
Är hungrig men ändå inte, inte sugen på något att äta iaf.
börjar väll packa lite grejer nu som behövs!

Ushfyblä

publicerat i Astrid ♥;
Alltså dom flesta skulle säkert bli skitglada om deras mamma/pappa åkte utomlands i 2 veckor!
Mamma har precis åkt, och jag saknar henne redan!
Tårarna bara rinner, min mamma betyder nått så fruktansvärt mycket för mig!
Jag pratar med henne om nästan allt och hon finns alltid för en oavsett vad det är.
Hon är guld värd min mamma, en ängel som inte behövs i himlen utan här hos mig hela tiden!
Mamma behövs med mig, inte på teneriffa!

Här är sminkborstarna du behöver!

publicerat i Tips & Trix ♥;

här har du listat vilka sminkpenslar du behöver i din necessär – och vad du ska tänka på när det är dags att köpa nya.

Att ha rätt slags sminkpenslar - och använda dem på rätt sätt - kan få din mejk att se både bättre och snyggare ut. De ser nämligen till att sminket lägger sig bättre på huden och håller längre. På marknaden finns det en uppsjö av olika penslar i alla möjliga storlekar, men att köpa hem allihopa skulle onekligen gräva ett rejält hål i plånboken. Är du ute och shoppar penslar för första gången - satsa på följande fem att börja med:


Puderborste

För både puder och bronspuder.

Förstora

 

Rougeborste

Använd för att ge kinderna färg eller för att applicera highlighter.

Förstora

 

Ögonbrynsborste

Tämjer både vilda ögonbryn och ihopkletade ögonfransar.

Förstora

 

Ögonskuggeborste

För att applicera och blanda ögonskuggor.

Förstora

 

Läppstiftpensel

Gör det lättare att få en fin och hållbar färg på läpparna utan klet.

Förstora



smart checklista


Satsa på kvalitét

Börja med att köpa de bästa borstarna som du har råd med. Om de har riktigt bra kvalitet kan de faktiskt hålla i flera år, vilket ju spar dig både pengar och tid än att köpa nya, halvbra varje år. Borstar som har riktigt hår är i regel fluffigare och är bättre på att både plocka upp färgpigment och applicera det exakt var du vill ha det. Men när det gäller flytande produkter och cremer, som till exempel foundation, är faktiskt syntetborstar bäst.

Rengör ofta
Håll dina borstar rena! Tvätta dem med vatten och en mild tvål åtminstone två gånger i veckan. Har du borstar av riktigt hår är ditt vanliga schampo också ett bra alternativ. När du fått dina penslar rena, skölj dem med vatten och låt dem ligga för att torka på en handduk. Ställ dem inte upp i en mugg för att torka, vattnet kan komma att tränga ner i hårstråna och ge borsten en onaturlig form.

Leta efter rätt form
Penslar och borstar finns i en mängd olika former och färger, men just kupolformade brukar anses vara den bästa varianten. Detta eftersom de rör sig bäst mot huden och släpper ifrån sig mindre pigment på en och samma applicering, så att det blir lättare för dig att applicera exakt så mycket färg du vill ha - och på rätt ställe.

Tänk långsiktigt
Att bygga en komplett sminkpensel-garderob kan bli en kostsam historia. Satsa därför först och främst på bra kvalitetspenslar ämnade för den typ av smink du använder mest. Målar du dig till exempel med ögonskugga varje dag men skippar rouget är en ögonskuggeborste så klart ditt förstahandsval. Använder du mycket foundation och är ute efter ett skirt, naturligt resultat är troligen inte en foundationborste någonting för dig, eftersom de är bäst på att bygga upp ett mer täckande resultat.

In Time!

publicerat i Astrid ♥;
Kom precis hem efter att ja vart på In time med mamma o älskling,
Den va fasen bra, bättre än jag tänkte mig
Men jag önskar att min sockertopp kunde följa med mig hem och sova breve mig, inte behöva åka hem =(
Alltid lika tråkigt att se honom gå.
Nu blre en kopp té och kolla på ännu mer film för min del, Inte ens trött än!

Dude, when you move like me!

publicerat i Astrid ♥;
Jahapp hjälper mamma att packa lite sen bär det av på bio med mamma o älskling!
Dom bara planerar massa saker utan mig sådär...
men de ska bli massa mys o popcorn nuu!

publicerat i Astrid ♥;
Att man kan älska någon så mycket som jag älskar dej <3

30. Inga mer gula naglar

publicerat i Tips & Trix ♥;
Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar.

Så håller du din hy matt hela dagen!

publicerat i Tips & Trix ♥;

Är pannan glansig och har sminket ”halkat av” redan till lunch? Med rätt bas och rätt vård håller du huden huden matt och makeupen på plats. Veckorevyn visar hur!

Steg 1: Rengör

Var noga med att välja en mild rengöring när du ska tvätta ansiktet, annars riskerar du att huden känns obehagligt torr och stram. Badda ansiktet med ett återfuktande ansiktsvatten, gärna baserat på vatten eller glycerin. Undvik produkter som innehåller alkohol, det kommer bara irritera och torka ut din hud.

Steg 2: Behandla

Dämpa oljeproduktionen på problemområden som du upplever som extra glansiga med produkter som innehåller salicylsyra. En lermask suger upp överflödig olja från huden och drar dessutom ihop porerna som kan orsaka glansigheten.

Steg 3: Skydda

Huden mår faktiskt bäst om du återfuktar den regelbundet med en creme, lite fukt kommer inte göra huden glansigare. Att den innehåller solskydd är ett plus, för nej, solbränna är inte svaret på ditt problem.

Steg 4: Lägg basen

Ge din foundation en stadig grund med hjälp av en mattande primer. Välj foundation utifrån vilken konstistens du vill arbeta med. Det finns antiglans-foundations i flytande-, mousse-, kompakt-, och mineralform. Fritt fram att välja din personliga favorit med andra ord!

Steg 5: Behåll mattheten

Ha alltid en servett eller så kallade "blotting papers" redo i handväskan ifall du skulle behöva badda bort glans. Fixera din makeup med ett transparent puder, och bättra sedan på med ett matt kompaktpuder under dagen.

27. slipp missfärgat

publicerat i Tips & Trix ♥;
Gör det till en god vana att alltid måla naglarna med ett ofärgat baslack innan du använder färgade  nyanser. Det förhindrar att dina naglar blir missfärgade. Ett lager ofärgat baslack ovanpå färgen ser dessutom till att dina naglar behåller färgen längre.

25. Inga mer påsar under ögonen

publicerat i Tips & Trix ♥;
Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter.

Julmust och film!

publicerat i Astrid ♥;
Hade tänkt att lägga mig och kolla på lite film nu o dricka min kära julmust!
ÄLSKAR DET!
*When you've never felt the way i do, dont fucking say you know how it feels*
.
Trött på folk som säger att dom alltid finns för en, man finns alltid för dom men när det händer en själv något så finns det inte en enda jävel...

24. Avocado för torr hud

publicerat i Tips & Trix ♥;
Ta en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj och din hud är garanterat mjuk igen.

ⓁⓄⓋⒺ

publicerat i Astrid ♥;
Nu har älsklingen åkt hem efter lite mys
Ska snart iväg med mamma en sväng o kolla lite sen blire o plugga!
* * *

22. Brun utan sol-ränder?

publicerat i Tips & Trix ♥;
Applicera tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i cirka 10 minuter. Ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. Puts väck!

21. Babylen hud

publicerat i Tips & Trix ♥;
Babyoljan är inte bara till för bäbisar, den gör under på din hud också! Smörj in kroppen efter duschen och du en mjuk och superlen hud är ett faktum.

20. Bastuskrubb

publicerat i Tips & Trix ♥;
Passar du på att skrubba kropp och ansikte efter ett bastubad får du ett extra effektivt resultat. Använd en kroppskrubb till kroppen och som du sedan sköljer av i duschen. Ansiktet skrubbas försiktigt med en mjuk, fuktig handduk. Skölj av den gamla skrubbhuden och återfukta med ansiktskräm!

18. för datornörden

publicerat i Tips & Trix ♥;
Sitter du mycket framför den fuktslukande datorn? Placera en ansiktsspray på skrivbordet och återfukta ansiktet regelbundet. En härlig och snabb uppfräshning på en sekund!

17. Värm ögonfransböjaren

publicerat i Tips & Trix ♥;
Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.

16. Fejka fylliga läppar

publicerat i Tips & Trix ♥;
Måla munnen med ett rosa läppglans och applicera därefter ett naturligt, extra glansigt läppglans i mitten på din underläpp för ett intryck av fylligare läppar.

Inga ord

publicerat i Astrid ♥;
Hatar när man väntar och längtar efter något så fruktansvärt mycket, så väntar man och väntar men det kommer aldrig någon..
Besvikelsen
Finns inget värre just nu

14. nästan osminkad

publicerat i Tips & Trix ♥;
Orkar du knappt sminka dig på morgonen? Satsa på ett klarrött läppstift eller ett rosa cremerouge. De klara färgerna kommer dra uppmärksamheten från ditt osminkade ansikte och göra att du ser pigg och fräsch ut i alla fall.

Makeover

publicerat i Astrid ♥;
Gjort om bloggen lite som ni ser :) tyckte det behövdes en förändring här!
Pusshej

13. Kajal först!

publicerat i Tips & Trix ♥;
Applicera alltid kajal före mascara! Annars kan din hand komma emot dina fransar och göra att de kletar ihop sig som spindelben. Ögonskugga ska också på före mascara.

Gör som du vill. det gör inte jag. ☮

publicerat i Astrid ♥;
Sitter nu o kollar på tv och dricker té, mys. Men hade vart så mycket bättre med min sötnos vid min sida,
Drömmer mig bort till ett eget litet drömland medans jag hör älskling snarka genom skype,
Dagen har bestått av att jag lagat mat åt mig o älsklingen och sen en massa mys tills han skulle hem igen.. alltid lika tråkigt när han ska åka.
Nu ska jag kolla vidare på scrubs och dricka mitt té innan det blir kallt!

10. och rätt nyans

publicerat i Tips & Trix ♥;
Applicera färgen på din käklinje, inte handen. Din hand och ditt ansikte har ofta inte alls samma färg, så varför ska du matcha din nya foundation med dina händer?

9. Rätt foundation...

publicerat i Tips & Trix ♥;
Torrisar passar bäst i flytande och återfuktande varianter medan fet hy blänker mindre med i oljefria foundations. Har du akneproblem, prova en foundation som innehåller mineraler.

7. Rätt kost - starkt hår

publicerat i Tips & Trix ♥;
Ett torrt, glaslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår

6. Skydda ditt hår

publicerat i Tips & Trix ♥;
Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.

Får rysningar, Awesome

publicerat i Astrid ♥;

Grymt bra tjej! älskar rösten <3 Gå in på http://www.youtube.com/user/sillllylilllly För att se massa andra filmer som är minst lika bra!

4. Hållbar partyfrisyr

publicerat i Astrid ♥;


Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.

2. Tandborstknepet!

publicerat i Tips & Trix ♥;
Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Tada!

Let's try

publicerat i Astrid ♥;
Kommit hem från älsklingen precis, har vart massa mys heeeela helgen!
Har en liten hemligehet men det kommer jag inte ut med än..
Ni kan ju alltid ta er chansen o gissa tkr ja så får vi se om nån av er har rätt,
Tänk efter o komentera vad ni tror.
Nu ska jag kolla vidare på vem kan slå filip och fredrik.
Pusshej!

söndagsångest...

publicerat i Astrid ♥;
Ush hatar söndagar, det känns alltid så tråkigt och grått..
Plus att man ska upp till jobb/skola imorgon.
fast jag längtar lite till skolan, har inte vart där sen i måndags, iom att det hänt massa grejer...
Ne nu ska jag fortsätta mysa med sötnosen :*
Pusshej

Mystajm!

publicerat i Astrid ♥;
Sitter hos Sötnosen nu o myser!
Ska va här tills på söndag sen bär det av hemmåt igen.
Finns det nått kul som händer för er i helgen ?
Pusshej!

Starkare för varje dag

publicerat i Astrid ♥;
Blir bara starkare för varje dag..
Det förflutna är bara massa minnen.
Kommer berätta vad som hänt i mitt liv men det blir inte just nu!
så håll utkik
Pöss <3

LoveYOU ♥

publicerat i Astrid ♥;

 

Jag drunknar i din doft.
Jag virrar mig bort i din närhet.
Jag irrar mig in i din famn.
Jag svävar mig bort med dig.
Jag trasslar mig in i ditt hår.
Jag biter mig fast i din läpp.
Jag snubblar tusen gånger om.
Jag faller hopplöst och handlöst.
Jag trycker mig hårt mot din kropp.
Jag etsar in mig i ditt sinne och minne.
Jag lättar av din varma beröring.
Jag kryper in under din hud.
Jag skriker av glädje.
Jag gråter av lycka.
Jag ler av kärlek.
Jag lever av dig.
Jag förtrollas av din magi.
Jag förundras av din existens.
Jag dör av din frånvaro.
Jag återföds av din närvaro.
Och jag älskar varje sekund av det

 

Jakob jag älskar dig mer än något annat på hela jorden <3


Ahmen Tja!

publicerat i Astrid ♥;
Googlade runt lite på mig själv för o se om jag kunde hitta något intressant..
Så hittar jag detta! min über gamla blogg som ändå är rätt snygg o ett bra namn =)
Så jag tänkte ta igen detta med bloggande igen! :)
Hoppas ni kikar in någon gång ibland :* puss